Boxningspaket PUNCHLINE Junior Boxning

949:-

Den här varan är tyvärr slut just nu

 

  • En stor boxningspresent till barn
  • Boxningssäck fylld med textil
  • Boxningshandskar
  • Tak-krok för att hänga upp säcken
  • Hopprep för uthållighetsträning

Boxningspaketet JUNIOR består av en 50x25cm boxningssäck på 6kg av speciellt nylon, ett par boxhandskar på 6oz, ett hopprep och en tak-upphängning till boxningssäcken. Det här är den perfekta boxningssatsen för barn mellan 6-14år. Satsen är även förpackad i en nylonmatchväska med bärrem och låssystem.

 

Boxningssäcken JUNIOR, 55x25cm
Boxningssäcken är 55cm lång, har en diameter på 25cm, väger 6kg och är gjord av special-nylon. Till skillnad från traditionellt nylon är detta material mycket mer slitstarkt. Boxningssäckens sömmar är speciellt förstärkta för att möta just dina krav. Upphängningen består av en förkromad trippelkedja inklusive en roterande ögla.  

 

Boxhandske JUNIOR, 6oz
Boxningshandskarna är tillverkade av slitstarkt och svettbeständigt syntetiskt läder. Eftersom barnens händer behöver ett optimalt skydd består boxhandskarens dämpningsinsats av textil. Detta dämpar optimalt slag och anpassar sig något efter handformen. Den extra breda delen över handleden i kombination med det ordentliga kardborrebandet stabiliserar och stödjer handlederna ordentligt. 

 

Hopprepet JUNIOR
Hopprepet består av ett elastiskt rep i plast och högkvalitativa handtag. Idealisk för uppvärmning före boxningsträning eller helt enkelt som uthållighetsträning, är hopprepet JUNIOR ett perfekt komplement till boxningen.

 

Takkrok
Den medföljande tak-kroken är gjord av stål och klarar av en maximal belastning på 45kg.
Fyrpunktsfixeringen garanterar en säker anslutning till taket och en jämn belastningsfördelning.

 

Väskan
Den rymliga, 70x45cm stora, väskan rymmer alla delar i boxningspaketet efter att du använt dem.