KONDITIONSUTRUSTNING

Här finner du Gorilla Sports utbud av konditionsutrustning. Vi erhåller bla motionscykel, crosstrainer och löpband i vårt sortiment och alla levereras till dörr med fraktkostnaden inkluderad i priset. 

Att kombinera styrketräning med konditionsträning kommer utveckla din styrka och vise versa. Förbättrad syreupptagningsförmåga ger möjlighet till snabbare återhämtning och ökad prestation så konditionsutrustning är ett mycket bra komplement. För konditionsträning är motionscykel, crosstrainer och löpband alla bra utrustning.

Köpa konditionsutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment av konditionsutrustning och erbjuder:

  • Crosstrainer
  • Löpband
  • Motionscykel
  • Roddmaskin
  • Vertical Trainer
  • Vibrationsplatta

Crosstrainern är konditionsutrustningen vars rörelse efterliknar löpningen något men som är betydligt snällare mot dina leder. Ett bra alternativ för dig som gillar löpning men som är i en fas där du vill komma igång eller kanske att rehaba.

Löpband, det har vi några som är mindre och några som är större och några som är hopfällbara medan några knappt går att rulla bort. Det finns några med starka motorer som klarar av att vem som helst springer i högsta möjliga vinkel medan vi har andra med svagare motorer som inte klarar av samma belastning. Fråga om du undrar något.

Motionscykel, här har vi samlat samtliga av våra cyklar och det är allt ifrån hopfällbara X-frames och spinningcyklar till assaultbikes och sån med ryggstöd. Vi har något för alla så tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något.

Roddmaskin, det är maskinen där du använder näst intill hela kroppen, alla förutom bröstmusklerna. Ett roligt redskap där vi rekommenderar att du ställer in motståndet på 6-7 när du tränar för att träna konditionen. Vill du däremot ha tuffa, muskelkrävande mjölksyreintervaller tränar du givetvis på motstånd tio.

Vertical climber är en maskin där rörelsen påminner om att klättra rakt upp, därav namnet vertical climber. En något annorlunda variant av träning där du aktiverar hela kroppen med både drag och press för armarna och lyft och tryck med benen.

Vibrationsplatta, en typ av utrustning där tanken är att vibrationerna ska öka aktiveringen av musklerna som är involverade i rörelsen du utför. Plattan är en bra produkt för att träna balansen då du aktiverar musklerna ytterligare när du även står på ett ben. Kan även upplevas skönt att utföra stretchövningar på.

Crosstrainer Löpband Motionscykel Roddmaskin Vertical Climber Vibrationsplatta

40 produkter