Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Företagsgym

Är du intresserad av att köpa gym- och träningsutrustning till företaget, privat eller till det kommersiella gymmet? Då har du hittat rätt.
Med vårt breda sortiment har vi det du och företagsgymmet behöver och hittar du det inte här har vi även möjlighet att erbjuda dig ett stort utbud av maskiner. 

Lättast här är att kontakta oss, genom info@gorillasports.se så hjälper vi dig vidare.

Köpa företagsgym

Vi utgår ifrån Stockholm och finns du då i närheten kommer vi och besöker dig, tittar på lokalen, mäter ut, lyssnar in vad du vill ha, ställer frågor och ser till att optimera utrymmet tillsammans med dig. Vad som är optimalt för dig och företagets utrymme ser vi då, det viktiga för oss är att båda parter upplever att vi tänkt igenom allt. 

Av erfarenhet vet vi att det är lätt att glömma tillbehör som tex golv, viktställ eller chinsstång, att det ibland kan bli fler maskiner för tex framsidan av kroppen men inte lika många för baksidan eller bara att det inte riktigt ges utrymme att röra sig i lokalen med den tilltänkta inredning som varit planerad. Där är några av anledningarna som gör att vi vill bygga en nära kontakt med varje kund.
När vi bestämt oss för den gymutrustning du vill ha offererar vi, du godkänner och så går vi igenom med beställningen.

Övriga Tjänster

Vi erbjuder även:

  • Leverans
  • Montering
  • Personliga Tränare

Levererar gör vi i hela Sverige och priset varierar beroende på avstånd och storlek på order.

Montering av träningsutrustningen erbjuder vi för tillfället endast i Stockholm, Malmö och Göteborg. Då får du några som kör in utrustningen till det utrymme där gymmet ska vara, vi tar av och ser till att slänga emballage och vi monterar och placerar allt som vi kommit överens om.

Personliga Tränare har vi märkt ett behov av från tidigare kunder då det inte varit alla anställda på företaget som har haft erfarenhet av att träna på gym. Det har istället blivit att gymutrustningen stått mer eller mindre orörd medan konditionsutrustningen gått varm. 
Om du märker att så är fallet, ta in en PT som kommer till er och instruera er, antingen i grupp eller en och en. Det är viktigt att ni kommer igång och att det används och det här kan vara något som behövs kontinuerligt men också något som kan räcka att det blir av en gång som en introduktion.