Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Betalning

Hos Gorilla Sports kan du betala med korten VISA & Mastercard samt faktura genom vår partner Klarna.

Kortbetalningar

Alla kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner Klarna, ledande leverantör av betaltjänster i Sverige.
Klarna hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivå. Inga kortuppgifter sparas eller hanteras av Gorilla Sports. När du väljer att betala med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Klarna där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen.

Vid betalning med kort ska du fylla i kortnummer, giltighetsdatum(månad/år), CVV/CVC-kod(tresiffrig kod på kortets baksida). När din beställningen slutförts reserveras beloppet på ditt konto. Först när dina varor är paketerade och skickade från vårt lager dras pengarna från ditt konto och köpet är genomfört.

Fakturabetalning genom Klarna

Klarna hanterar alla våra fakturor. Att betala med faktura via Klarna är smidigt. Efter mottagandet av dina varor har du 30 dagar på dig att betala fakturan. 
Betalningstiden är 30 dagar från leveransen av varorna och villkoren för betalning inom 30 dagar hittar du HÄR.

Om du väjer att betala med faktura, väljer du "Klarna faktura" som betalsätt i kassan och fyller sedan i ditt personnummer. Dina varor skickas av säkerhetsskäl endast till din folkbokföringsadress vilken hämtas automatiskt. Fakturan skickas inte med din order, utan skickas separat via mail.

En kreditprövning görs vid köptillfället som i vissa fall innebär att en kreditupplysning inhämtas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

För specifika frågor om din faktura, vänligen kontakta Klarnas Kundtjänst på +46(0)8–120 120 10 eller info@klarna.se

Användande av rabattkoder

Om du har en giltig rabattkod kan du använda den i kassan i samband med betalning. Observera att endast en rabattkod kan användas vid samma köptillfälle.

Rabattkoder kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden. Du får alltid automatiskt det bästa priset när du handlar hos oss.