Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Om Gorilla Sports

Träningsutrustning som alla har råd med

Gorilla Sports grundades 2005 med visionen att tillhandahålla professionell sport- och träningsutrustning som alla har råd med. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet samtidigt som vi erbjuder låga priser genom egen tillverkning av den övervägande delen av produkterna.

Vårt mål är att hjälpa dig att må bättre genom din träning, vare sig du går till gymmet eller tränar hemma med Gorilla Sports.
Hos oss hittar du träningsredskapen du behöver för att etablera det perfekta hemmagymmet. Vare sig du letar efter en träningsbänk, en skivstång, kettlebells, yogamatta, viktskivor eller ett komplett hantelset kommer du hitta det i vår webshop. 

Häng på trenden och börja träna nu. Vi har allt för att göra din lägenhet till ett minigym eller din källare till ett professionellt privatgym. Att träna och må bra samtidigt som du får en vältränad kropp är snart ett faktum.

Förutom detta satsar vi mycket kraft på att skapa en oslagbar service. Vi levererar direkt hem till dig med Postnord och fortsätter utveckla nya produkter som du vill ha varför vi gärna tar emot vilka produkter du skulle vilja att vi utökar sortimentet med till - info@gorillasports.se.

Lagret

För att ge lite mer inblick i hur vi jobbar och det gemensamma lagret som vi har i Tyskland, Frankfurt, har vi spelat in en video som visar lagrets omfattning.

Gorilla Sports Sverige

Gorilla Sports i Sverige drivs av Fryskap AB(556541-9420).

Mailadress till kundtjänst: info@gorillasports.se

Gorilla Sports i Europa: