Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Leveransinformation

FRAKTFRITT PÅ ALLA KÖP ÖVER 800KR

Vi levererar alla beställningar med Postnord. Oavsett hur liten eller hur stor din beställning är. Vi använder Postnord till alla transporter. En fraktavgift på 150kr tillkommer på alla varor som är under ett ordervärde av 800kr. Alla varor som är över 800kr är fraktfria. Leveranser sker mellan kl 08:00-18:00, måndag till fredag. Normal leveranstid är 5-9 dagar beroende på var i Sverige du bor. Varor med vikt över 30kg levereras i två eller fler paket.

VI LEVERERAR ENDAST INOM SVERIGE

Gorilla Sports Sverige levererar endast varor inom Sverige.

FRAKTKOSTNADER

Frakt debiteras med 150kr per leverans till din dörr samt för vissa produkter som har en vikt över 30kg kan ytterligare fraktkostnad bli aktuell, vilket även framgår vid din betalning där totalkostnaden anges. Alla köp över 800kr är fraktfria. 

UTEBLIVEN LEVERANS OCH LEVERANSFÖRSÖK

Om vår speditör, Postnord, inte kan leverera ditt paket kommer de att lämna en avi i din brevlåda. Ni får då hämta ut paketet hos närmaste ombud, alternativt boka upp en ny tid med dem för utkörning. 

Spåra ditt paket på Postnords hemsida. Kolli-id:t får du i ditt leveransbekräftelsemail.

Postnord har ingen skyldighet att ringa till kunden för att höra med dem om de är hemma. Dock kan detta ändå förekomma beroende på vem som levererar paketet och om det finns ett telefon nr angivet på fraktsedeln. Vi ber dig kontakta Postnord direkt innan du kontaktar oss för assistans gällande ditt paket.

Om du inte är tillgänglig vid kontakttillfället eller själv kontaktar Postnord inom sju arbetsdagar, kommer leveransen skickas tillbaka till vårt centrallager.
I samband med detta kommer vi makulera din order och återbetala kostnaden för varorna efter avdrag för fraktavgifter tur och retur avgifter samt administrationskostnader för leveransen. Räcker inte den av dig gjorda betalningen kommer vi att debitera dig mellanskillnaden.
Totalkostnaden för detta varierar beroende på vikt och volym på din leverans.