HEMMAGYM

Köpa hemmagym

Tittar du på att köpa hemmagym har du hamnat rätt. Vi har ett brett sortiment med över 900st produkter, allt för att du ska kunna hitta det du behöver och dessutom kunna kombinera med det du inte tänkt på. 

För att börja någonstans har vi:

Den träningsbänk som är bäst för dig beror på övningsval, hur träningserfaren du är och hur mycket du väger. 
Ska du tex träna hantelpress, är ny till gymträning och väger under 100kg kan du köpa nästintill vilken träningsbänk du vill utifrån de vi har i vårt sortiment. Detta för att hantelpress är en övning som är krävande för stabiliserande muskulatur och därför klarar du inte av att hantera lika mycket vikt som i en bänkpress som utförs med skivstång. Är du dessutom ny till träning i gymmet har du inte hittat den stabiliteten som krävs och därför inte heller byggt upp din maxstyrka. Om du dessutom väger under 100kg kommer det flesta av våra träningsbänkar fungera då de klarar av att hanter 200kg. 
Detta om du alltså ska träna hantelpress i hemmagymmet och funderar på vilken bänk du ska köpa. 
Är det däremot bänkpress som är prio i ditt hemmagym, du väger runt 100kg och har erfarenhet från träning, ja, då kommer du behöva fundera på den maximala belastningen som bänken klarar av. Annat som spelar in är bredden och hur mjuk dynan är då du vill ha en ganska bred och hård dyna för stabilitet i bänkpressen.

Vid val av skivstångsställning till hemmagymmet behöver du även här fundera på övningsvalet då vi har skivstångsställningar som kan vara för smala för att ligga och träna bänkpress mellan och för låga för att träna knäböj med. 

Det senare, som kan vara lätt att missa att köpa hem är viktställ/viktstativ men nog är det lika viktigt att hålla ordning i hemmagym som på det allmänna gymmet.
Tänk på vilken håldiameter dina viktskivor har och köp viktställ därefter. Vi erbjuder viktstativ för viktskivor med håldiameter på 31mm och 51mm.

Fria vikter behövs naturligtvis för att kunna använda hemmagymmet fullt ut. Är det hantelträning eller skivstångsträning du kommer utföra? Hur lätt vikt behöver du för att kunna träna vissa övningar och hur tung vikt behöver du för andra övningar? Tänk på det och köp hantlar eller viktskivor därefter.

Hemmagym är givetvis inte bara träning med fria vikter, träningsbänk och skivstångsställning. Träning kan ju vara vad som helst och vi har tex utrustning för att träna:

Som skrivet så har vi ett brett sortiment för hemmagym och har en förhoppning om att kunna erbjuda det just du behöver. Är det så att du hittar något du vill ha men som vi saknar i vårt utbud får du gärna skriva till oss på [email protected] och påpeka det. Vi kommer givetvis inte kunna lösa det direkt men vi vill ständigt utveckla sortimentet och erbjuda det du och ditt hemmagym behöver.

Beställ idag och få fri frakt på alla köp över 700kr.

Gymgolv Kabelmaskin Latsdragsmaskin Träningsbänk Träningsmaskin Smithmaskin Skivstångsställning Viktställ

107 produkter