Betalning

Hos Gorilla Sports kan du betala med korten VISA & Mastercard samt faktura genom vår partner Klarna.

Kortbetalningar

Alla kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner DIBS Payment Services, ledande leverantör av betaltjänster i Sverige. Dibs hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivå. Inga kortuppgifter sparas eller hanteras av Gorilla Sports. När du väljer att betala med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen.

Vid betalning med kort ska du fylla i kortnummer, giltighetsdatum (månad/år), CVV/CVC-kod (tresiffrig kod på kortets baksida). När din beställningen slutförts reserveras beloppet på ditt konto. Först när dina varor är klara för leverans dras pengarna från ditt konto och köpet är genomfört.

Fakturabetalning genom Klarna

Klarna hanterar alla våra fakturor. Att betala med faktura via Klarna är smidigt. Efter mottagandet av dina varor har du 14 dagar på dig att betala fakturan.

Om du väjer att betala med faktura, väljer du "Klarna faktura" som betalsätt i kassan och fyller sedan i ditt personnummer. Dina varor skickas av säkerhetsskäl endast till din folkbokföringsadress vilken hämtas automatiskt. Fakturan skickas inte med din order, utan skickas separat via mail.

Vid betalning med Klarna faktura tillkommer en administrationsavgift på 20kr per köp.

På fakturan hittar du förfallodatum som är sista dag för betalning. Om ingen betalning inkommit detta datum skickas en skriftlig betalningspåminnelse till dig och en påminnelseavgift. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta från förfallodagen och tills dess att full betalning skett. Kostnader för eventuella inkassoåtgärder debiteras enligt gällande lag.

Om ordersumman är över 60kr: 

  • ​Påminnelseavgift 60kr 
  • Dröjsmålsränta 24% plus gällande referensränta 

Om ordersumman är under 60kr: 

  • ​Påminnelseavgift 29kr 
  • Dröjsmålsränta 24% plus gällande referensränta


En kreditprövning görs vid köptillfället som i vissa fall innebär att en kreditupplysning inhämtas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

För specifika frågor om din faktura, vänligen kontakta Klarnas Kundtjänst på +46(0)8–120 120 10 eller [email protected]

Användande av rabattkoder

Om du har en giltig rabattkod kan du använda den i kassan i samband med betalning. Observera att endast en rabattkod kan användas vid samma köptillfälle.

Rabattkoder kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden. Du får alltid automatiskt det bästa priset när du handlar hos oss.