Hantlar

Hantlar är ett av det mest effektivaste sätten att bygga muskler och styrka i din kropp. Vi på Gorilla Sports har ett brett sortiment av olika typer av hantlar, ställbara hantlar, justerbara hantlar, fasta hantlar osv som både passar nybörjare och mer erfarna styrketräningsutövare.

Köpa hantlar

Här har vi samlat samtliga hantlar som du kan köpa på Gorilla Sports och sen har vi delat upp dem i underkategorier. 

Fasta hantlar i vikter mellan 2,5-50kg

Fasta hantlar. De fasta hantlarna börjar på 2,5kg och sen ökar de med 2,5kg i vikt hela vägen upp till 50kg och till dem har vi två olika hantelställ beroende på hur många hantelpar du köper. Hantelställen hittar du här: 

De här hantlarna har en klassisk design för en fast hantel med beläggning i gummi. Med fast hantel menas att vikten på hanteln inte går att byta utan att vikten är densamma oavsett vad. Fördelen med det är att de är kompakta och stryktåliga då ingenting sitter löst. Ofta är det just lösa delar som går sönder på egentligen all gymutrustning.

Hexagonhantlar har vi i vikter från 2kg upp till 50kg och vikten ökar med 2kg upp till 10kg och sen sker ökningen med 2,5kg mellan 10-50kg.
Hantelställ hittar du här:

De här hantlarna har den hexagonformade designen och är även dem mycket stryktåliga. En stor skillnad mellan den här formen och en traditionellt utformad hantel är att de inte rullar iväg. Värt att tänka på är att för dig som är van att kasta hantlarna i golvet när du är klar med ett set kan hexagon-hantlar studsa oberäkneligt beroende på hur de landar medan vanligt utformade hantlar studsar där du väljer att släppa dem.

Ställbara/Justerbar hantlar erbjuder vi i färdiga paket med viktskivor och hantelstänger inkluderade i vikter om 2x10kg och 2x15kg. Du kan även köpa hantelstänger och sen köpa till de viktskivor du vill ha och själv bestämma vikt för dina hantlar. Att tänka på då är dels diametern på viktskivorna du köper så du kan träna de övningar du vill träna utan att viktskivorna slår i armar och liknande innan du kunnat utföra hela rörelsen. En annan grej är viktområdet på hantelstängerna, det vill säga  utrymmet där du sätter på viktskivorna på vardera sida om greppet på stången. Det ihop med bredden på viktskivorna du köper blir avgörande för hur många viktskivor du får på. Tänk då också på att du även ska få på ett viktlås också.

Kromade hantlar har vi i vikter mellan 1-20kg och de ökar med 1kg i vikt upp till 10kg och sen med 2,5kg mellan 10-20kg. 
Hantelställ till dina förkromade hantlar hittar du här:

De här hantlarna är standard i varje gym och gör sig väldigt bra för uppvärmningsövningar och rehab pga sin lätta vikt och även diverse axelövningar.

Vinylhantlarna vi har finns i vanlig traditionell design och de ökar med 0,5kg i vikt mellan 0,5-5kg och säljs alltid parvis. Gör sig väldigt bra även dem för lättare övningar och även som extra vikt när du är ute och springer tex.
Vill du ha ett hantelställ även till dem hittar du det här:

Alla köp hos Gorilla Sports som är över 700kr har fri frakt.

Fria Vikter Fasta Hantlar Ställbara Hantlar Hantelstänger

43 produkter