Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

DET SITTER I HUVUDET

DET SITTER I HUVUDET

"I HATED EVERY MINUTE OF TRAINING, BUT I SAID, DON'T QUIT. SUFFER NOW AND YOU WILL LIVE THE REST OF YOUR LIFE AS A CHAMPION"- MUHAMMAD ALI.

Får man brist på motivation kommer ett citat från giganten Muhammad Ali garanterat få en på fötterna igen. För så kan det vara ibland. Vi tappar suget på att träna. Det händer för oss alla.

Just detta citatet tycker vi inkapslar en befriande nonchalans till en elitidrottares inställning till sin träning. En inställning som kan vara hälsosam att applicera på vår egna relation till träningen. Vi menar inte att alla hatar sin träning, långt ifrån. För många, inklusive oss själva, är träningen en ljuspunkt i livet. Men detta citatet kan vara bra att gå tillbaka till under våra mörkare dagar. Träningen måste inte kännas befriande eller som ett livskall. 

Du kan få hata din träning. Så länge du faktiskt tränar och tar hand om din kropp, kommer du skapa bättre förutsättningar för ett bra liv. Om du spenderar en halvtimme varje dag på att träna din kropp, utan att tycka det är kul, kommer du fortfarande ha tränat tre och en halv timme i veckan. Och de timmarna kommer med största sannolikhet få dig att må bättre än vad du skulle ha gjort ifall du lät bli. 

Så summa summarum: det kan vara bra att bestämma sig ibland och se förbi lust eller glädje. Vårt humör går upp och ner. Men då visar vi oss själva vem det är som bestämmer, och bara kör.
Du är en champion om du väljer att vara det!

ETT URVAL AV VÅRA BOXNINGSPRODUKTER HITTAR DU HÄR NEDAN: