Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Skapa tid för närvaro

Skapa tid för närvaro

Oavsett vilket typ av liv vi lever...

... påverkar fysisk och mental stress oss på något sätt. Deadlines, relationer, förväntningar och krav. Allt detta och betydligt mer kan vara kryphål som får stressen att smyga sig in. Men att söka ett liv helt utan stress tror vi inte heller är eftersträvansvärt. För ett liv utan stress är också ett liv utan utmaningar, och kan enkelt leda till att stressen byts ut mot tristess.

Istället bör vi sträva efter balans. Genom att växla strävan och arbete med att släppa taget kan vi uppnå en dynamisk balans som både bjuder på utveckling och återhämtning.

Att finna balans är inget mål utan en konstant process. Genom att vara lyhörda på hur vi mår, vad vi tänker och hur vi känner, kan vi komma i kontakt med våra inre och göra aktiva handlingar för att komma i balans.

Ett bra sätt att komma i kontakt med våra huvuden och kroppar är att skapa små ritualer för oss själva. Stunder som stärker banden mellan kropp och sinne. Det t.ex. vara promenader, meditation eller träningspass Det viktiga är att ritualen är något som du trivs med.

Personligen tycker vi att ett lugnt stretchpass är en perfekt sätt att samla tankarna och vända fokuset inåt på. Stretching utförs bäst när vi tar en sak i taget, vilket gör att utgångspunkten för varje pass blir att sakta ner.

Hur kommer du bäst till ro? Testa dig runt och lär känna hur du fungerar.