Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Men att svika sitt lag gör vi bara inte!

Men att svika sitt lag gör vi bara inte!

För att göra ett bra träningspass behöver vi varken dyr utrustning eller stora träningsytor.
Det enda vi egentligen behöver är god fantasi och ordentligt med pannben. Ett bra sätt att öka motivationen är att träna med en vän. När vi tränar tillsammans går träningspasset från att vara ett enmansjobb till att bli en laguppgift.
För de flesta är det betydligt svårare att svika sitt lag än att ge upp på sig själv. Detta kan vi använda oss av när motivationen för övrigt är låg.

Idag tänkte vi bjuda på ett teampass som utmanar hela kroppen. Fatta tag i en vän, ta med varsin träningsmatta och kör hårt!

Del 1: Valfri stretch och uppvärmning.

Del 2: Bålstyrka
EMOM i 10 minuter:
6 Armhävningar
Stå kvar i plankan tills ni har 15 sekunder kvar på minuten. I plankan ger ni varandra diagonala high fives samtidigt som ni försöker hålla höften helt stilla.

Del 3: Metcon
Amrap: 15 minuter
30 Synkade knäböj
25 Sit ups med klapp. Sätt er mitt emot varandra och kroka i fötterna. När ni kommer upp vid varje repetition klappar ni varandra på händerna
20 Bulgariska utfallshopp. Den ena personen gör sig redo att hoppa, den andre ställer sig bakom hopparen och tar tag i hopparens ena fot så att personen kommer i startläget för ett bulgariskt utfall. Gör 10 hopp på varje ben och byt plats med varandra. Ni gör således 20 repetitioner var.
15 Hollow rock. Båda gör 15 repetitioner var.

Efter del 3 går ni direkt in i del 4.

Del 4: Avslutning
50 Burpee over friend.
Den ena personen står i plankan. Den andre gör en burpee jämte den som står i plankan för att sedan hoppa över personen och göra en burpee på andra sidan. Om ni inte vill hoppa över eran kompis rygg fungerar det bra att hoppa över smalbenen istället. Dela upp repetitionerna som ni vill, men under hela tiden skall minst en person stå i plankan.

Det här klarar ni. Stort lycka till!

KOLLA IN VÅRA BÄSTSÄLJANDE PLYOBOXAR HÄR NEDAN: