Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Ta med träningen ut!

Ta med träningen ut!

Sommarträning

Som ni kanske märkt vurmar vi på Gorilla Sports för sommarträning. Tack vare årstidens långa, varma dagar öppnas liksom världen upp. Allmänna platser som för några månader sedan mest upplevdes som ogästvänliga döytor, har nu förvandlats till utmärkta platser att förflytta sitt hemmagym till. Den lokala fotbollsplanen, parken eller grönområdet kan i sommar bli din utgångspunkt för massor av härlig uteträning.

För att uteträningen inte ska bli ett enda stort logistikpussel behöver du dock ha en taktik när du skriver dina träningspass. Här kommer våra bästa tips för att skriva lyckade utepass:

Håll träningspassen så enkla som möjligt.
Det är lätt att tro att ju mer komplicerade passen är, desto bättre träning får vi ut. Detta är inte sant. Komplicerade pass leder i regel enbart till ökad förvirring. Renodla dina pass till några få utvalda övningar som du kan utföra med kvalité.

Använd samma redskap till flera övningar.
En och samma vikt kan användas till en mängd olika övningar. Var kreativ och se möjligheterna med de redskap du väljer att ta med. Om vikten du tagit med är för lätt för en viss övning kan du enkelt öka antalet repetitioner eller sättet du utför övningen på för att således öka belastningen på den valda övningen.

Sträva efter att all utrustning ska kunna bäras i en och samma väska.
Denna regel kommer du tacka dig för när du är på väg ut genom dörren. Genom att kunna samla all din utrustning på en och samma plats minskar risken att något kommer bort samtidigt som all transport kommer ske så mycket enklare.

Om du inte tränat ute förut tycker vi det är hög tid att du testar det nu. Välj en tid och en plats som känns bra för dig, och våga bryta gamla vanor. Sommaren väntar på dig!

KOLLA IN ETT URVAL AV VÅRA TRÄNINGSPRODUKTER SOM DU LIKVÄL KAN ANVÄNDA UTOMHUS EN VARMSOMMARDAG ELLER PÅ GYMMET: