Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Då kan det vara dags att trappa upp

Då kan det vara dags att trappa upp

Nästa steg mot träningsutveckling

Vi har betonat det förut, och vi säger det igen. Att påbörja träningen och införliva fysiskt utmanande rutiner i vardagen är en imponerande prestation. Genom att bygga positiva vanor kan träningen gå från att vara ett måste till ett val vi njutningsfullt gör.

Idag ska vi belysa utmaningen med att hålla träningsrutiner långsiktigt. När vi hittar vår träningsform och favoritövningar är risken att fastna i samma mönster under lång tid. Bekvämligheten med bekanta träningsmetoder och belastningsnivåer blir lätt ett hinder. Kroppen vänjer sig vid ansträngningen och känner sig hemmastadd.

Det är inte nödvändigtvis negativt, men när utvecklingen avstannar tappar träningen sin en gång så positiva känsla. Att fortsätta utvecklas innebär inte att förlora njutningen av träningen. Vi har makten att bestämma utvecklingens hastighet. Så länge kurvan pekar uppåt, kan vi känna oss stolta över vår framsteg.

För att utvecklas måste vi granska våra styrkor och svagheter ärligt. Det kan involvera allt från rörlighet och teknik till styrka och kondition. Därefter krävs disciplin och mod för att utmana oss själva. Genom att skapa små mål och projekt håller vi oss engagerade och undviker att tröttna.

Ett värdefullt verktyg för träningsutveckling är viktvästen. Den ökar intensiteten i varje övning. Genom att använda viktväst i några av dina vanliga kroppsviktsövningar kommer du utan tvekan att öka din styrka. Utmana dig själv och fortsätt framåt. Känslan av att utvecklas är ovärderlig!

KOLLA IN VÅRA BÄSTSÄLJANDE VIKTVÄSTAR HÄR NEDAN: