Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Vi kan bättre än så!

Vi kan bättre än så!

Sluta med nyårslöften

Under årets sista dagar börjar den klassiska konversationen om nyårslöften traditionsenligt bubbla upp. Detta vill vi nu sätta stopp för!

Vad har vi emot nyårslöften?
Enligt oss är nyårslöften som skapta för att brytas. För de allra flesta är nyårslöften inget mer än en luddig önskelista om vem vi vill vakna upp som under det kommande året.

Iställlet för nyårslöften
Vi är inte så mycket för att sitta och hoppas. Därför byter vi ut våra nyårslöften mot denna kvartett:

Nyårsdrömmar - Skriv upp vad du drömmer om för nästa år. Basera drömmarna på genuint lustfyllda saker att hålla fast vid. Är det att ha råd att åka på en resa, kunna ta en längre springtur på sommarsemestern eller att ha hittat en träningsform verkligen passar dig? Skriv vad du vill, ingen dröm är för stor eller för liten.

Mål - Under respektive dröm ska du sätta ett specifikt mål. Någonting konkret som du behöver uppnå för att din dröm ska kunna bli verklig. Det kanske är en ihopsparad summa pengar, en specifik distans du ska kunna springa, eller att ha testat 20 olika träningsformer innan 2024 är slut.

Plan - Gör en plan för hur du kan nå ditt mål. Utgå från vad som är möjligt utifrån de förutsättningar du antas ha nästa år.

Check-Ups - Skriv in i din kalender när du ska se över din lista med Dröm, Mål och Plan.
Att glida av banan när livet kommer emellan händer alla. När vi går tillbaka till vår ursprungliga plan kan vi ta oss tillbaka!

Genom att byta ut nyårslöftena mot denna fyrstegsraket visar du dig själv vem som styr din skuta. Vi tror på dig!