Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Ge dig själv rätt förutsättningar för att lyckas.

Ge dig själv rätt förutsättningar för att lyckas.

NÄR VI SÄGER ATT VI VILL BÖRJA TRÄNA, KOMMA IGÅNG ATT SPRINGA, ELLER BÖRJA ÄTA MER HÄLSOSAMT...

...verkar det lätt som en enskild handling. Något vi bara en dag börjar med.
Men att få in dessa vanor i vardagen är betydligt svårare än så. Om det vore lätt skulle meningar som dessa aldrig utbytas innan tolvslaget nyårsafton år efter år.

De flesta av oss har fasta rutiner som sty vår vardag. Jobb, studier, pendling eller annat. Saker som helt enkelt tar vår tid och energi, men som vi inte heller bara kan skippa för att vi också vill börja träna.

VAD SKA MAN GÖRA FÖR ATT LYCKAS MED DETTA STORDÅD?

Som med allt svårt vi vill åta oss med, beror våra framgångar på hur goda förutsättningar vi har att utgå ifrån. Ju bättre förutsättningar vi ger oss själva, desto lättare blir det för oss att lyckas. Här har vi skrivit ihop våra bästa råd för att du skall kunna göra förändring.

GE DIG SJÄLV TID.

Till att börja med måste vi avsätta tid för vår träning. Hitta en plats i ditt schema som du kan lova dig att avsätta för träning. Om du inte kan ge dig själv tid, kommer du inte kunna nå ditt mål.
En timme i veckan räcker. Börja smått och öka därefter.

DEFINIERA VAD DU VILL TRÄNA.

Vet du med dig redan nu vilken träningsform som du föredrar kan det vara bra att börja med den. Det kan ge en viss trygghet när du börjar. Om du däremot har försökt med denna träningsform flera gånger, men gång på gång slutat vill vi rekommendera att du testar något nytt. Om du är osäker på vad du vill träna, gå till nästa punkt först. Låt gymmets lägliga plats avgöra exakt vilken typ av träning du börjar med. Våga vara nyfiken och testa något nytt.

HITTA DEN PLATS DU SKA TRÄNA PÅ.

Kan du träna på jobbet, hemma, eller finns det ett gym som ligger på en läglig plats för att du enkelt ska kunna ta dig dit? Kom ihåg att du även ska ha tid för den resa som krävs för att du skall ta dig till gymmet. Här kommer hemmagymmet in som den klara vinnaren då det minimerar transporttiden till.

KÖP RÄTT UTRUSTNING.

När du hittat en bra plats som du kan träna och fått grepp om vilken typ av träning du skall företa dig med kommer vi till utrustning. Bra utrustning ger dig bättre förutsättningar för att både tycka träningen är rolig och gör det lättare för dig att träna. Med detta sagt behöver inte dyr utrustning innebära bättre förutsättningar än vad billigare utrustning kan ge.
När det kommer till hemmagymsutrustning har du redan hittat rätt.

FÅ DET STÖD DU BEHÖVER.

Att träna på själv är svårt. Träning kräver motivation och anamma, och dessa egenskaper kommer inte alltid naturligt fram när vi är ensamma. För de allra flesta så upplevs uppgifter betydligt enklare om någon annan gett dem, än om vi kommit på dem själva.
Det är har vår online coachning kommer in i bilden.

Våra online coacher kommer kunna ge dig all den vägledning som krävs för att du ska lyckas. Ni kommer tillsammans sätta upp mål som coachen sedan använder sig av för att lägga upp en personlig träningsplanering för just dig. Din coach kommer också kunna ge dig ett kostschema som lägger grunden för både viktnedgång och/eller muskeluppbyggning.
Ni kommer tillsammans kunna ha kontakt via både chat och telefon beroende på vad du föredrar.

Ge dig själv rätt förutsättningar. Vi är starkare tillsammans!

Klicka här för att läsa mer