Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

En guide i boxningssäckar

En guide i boxningssäckar

På Gorilla Sports har vi ett stort utbud av boxningssäckar.

Allt ifrån bastanta fristående boxningssäckar, till snabba päronbollar. I dagens nyhetsbrev tänkte vi bena ut skillnaderna mellan våra olika säckar och hur du kan tänka när du ska investera i en boxningssäck till ditt hemmagym.

Vi säljer tre typer av boxningssäckar. Hängande säckar, fristående säckar och speedballs.

Hängande boxningssäckar är bra för dig som har bra med yta att träna på och som vet vart du vill ha din boxningssäck. Fördelen med våra hängande modeller är att du kan få mycket säck för lite pengar. När det kommer till vikt och längd är alla våra säckar anpassade för hemmabruk och motionsboxning. Så med det sagt behöver du inte oroa dig för att någon säck är för tung.
Vi rekommenderar att du går på en av våra tyngre säckar om dina upphängningsmöjligheter tillåter det.

Våra fristående säckar är otroligt smidiga att installera. Så fort du placerat säcken där du vill ha den är det bara att fylla foten med vatten eller sand, sen står den riktigt stabilt.
De fristående säckarna är således perfekta för dig som inte vill ta fram borrmaskinen och pluggen för att kunna boxas hemma. Vår “body opponent” säck ger ett mer realistiskt intryck och kräver mer precision för att boxas med. Figurens nacke är även utmärkt för clinch och knäövningar.

Sist men inte minst har vi våra speedballs. I denna kategori hittar du våra päronbollar och våra double end balls. Dessa säckar är betydligt mindre i storlek och används mer för reaktion, snabbhet och timing än rå styrke- och konditionsträning. Päronbollen fäster du i en upphängningsanordning på väggen och en double end-ball fästs i golvet och taket. En speedball kan vara ett riktigt roligt tillskott till hemmagymmet tack vare säckens lekfulla kvalitéer.

Om du har fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss på info@gorillasports.se

KOLLA IN ETT URVAL AV VÅRA BÄSTSÄLJANDE BOXNINGSSÄCKAR OCH SPEEDBALLS HÄR NEDAN: