Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Utgå från dig själv!

Utgå från dig själv!

Det har nog inte undgått någon att julen är påväg. 

Julstjärnor, granar och levande ljus lyser upp det vintermörker som lagt sig över vår del av klotet. Det här tror vi är minst välbehövligt minst sagt för att vi ska orka ta oss igenom den mörka period vi nu befinner oss i.

Men det är lätt att julförberedelserna går överstyr. När familjen skall samlas och förväntningarna höjs glömmer vi lätt bort oss själva. Behövs det verkligen ett till julbak? Måste allt som finns på julbordet vara hemmagjort och minutiöst planerat? Det kan vara bra att ställa sig de frågorna när vi känner att pulsen börjar stiga på grund av allt som skall hinnas med.

Gör det tydligt för dig själv vad denna vecka kommer att kräva av dig. Här kommer några bra frågor du kan ställa dig för att lättare navigera bland alla dina åtaganden:

  1. Vad måste du göra fram tills julafton?
  2. Hur mycket tid kommer du ha för att göra dina ärenden?
  3. Kommer du hinna med allt?
  4. Kan du göra något för att underlätta dina ärenden?
  5. Finns det något ärende du kan ta bort eller be någon annan att göra?

För när allt kommer omkring ska ju julen vara en fridfull stund. En tid där vi kan njuta av varandras samvaro och faktiskt kunna varva ner.
Försök vara lika snäll och omtänksam mot dig själv, som du vill vara mot alla andra. Det brukar bli allra bäst då.

Ett julbestyr vi tycker du borde unna dig är ett julpass. Ett träningspass som får hjärnan att piggna till och kroppen att jobba. Det kan vara allt från ett skönt yogapass, tungt styrkepass eller en frisk löprunda. Att komma in nytränad till julhelgen är ett vinnande koncept.