Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Vi kämpar på!

Vi kämpar på!

FÖRRA HELGEN STÄLLDE VI TILLBAKA KLOCKAN...

...och det märks verkligen. Nu är mörkret ett faktum. Framför oss har vi 4 månader där vårt pannben kommer sättas på prov. Så vi får göra som vi gör varje år.

Nu handlar vardagen i huvudsak om att kriga på. Hålla humöret uppe och glöden igång. Både för oss själva, men också för våra medmänniskor. Ett piggt leende eller en hjärtlig komplimang kan vara räddaren i nöden när allt känns tungt. Så försök vara en förebild för din familj, dina vänner och kollegor.

I tider där mörkret ständigt gör sig påmint måste vi komma på våra små knep för att klara av vardagen och fortfarande må bra. En av de bästa knepen vi vet är att kämpa på med träningen.

Här kommer våra bästa tips för att hålla igång träningsrutinerna i höst och vinter:

1.

Boka in dina träningspass några dagar i förväg. Skriv in tiden du skall träna i kalendern och förhåll dig till den tiden som ett viktigt möte. Ha med dig rätt utrustning och kom väl förberedd.

2

Ha träningsväskan packad. Denna punkt bygger vidare på den innan. Att ha sin väska packad i förväg gör att steget blir mindre att faktiskt komma igång.

3

Testa en ny träningsform. Ett bra sätt att få träningen att både kännas spännande och motiverande är att testa något nytt. Hitta en ny utmaning och ett nytt sammanhang som får dig att vilja röra på dig.

4

Håll dina löften. När du bokat in en träning, försök att alltid fullfölja din plan i så stor utsträckning som möjligt. Att ställa in träningar kan lätt bli en negativ spiral, särskilt nu på hösten. Om du inte känner dig sugen på att träna, gå ändå men ta det lite lugnare bara. Det viktigaste är att du håller igång.

Mörkret, come at me!