Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Vi står på oss!

Vi står på oss!

Oxveckorna testar oss med sina långa mörka dagar. 

Vardagens alla bestyr kan med januari-mörkrets grå filter bli än mer mödosamma. Trots att vi upplevt denna period flertalet gånger tidigare verkar det ändå som att vi aldrig riktigt vänjer oss. Men likt oxen som dag ut och dag in dragit plogen över Sveriges alla åkrar, får vi också fortsätta att trampa på. Trots mörker och kyla. För det bästa sättet att tackla svåra tider kommer aldrig vara att ge upp, utan att fortsätta stå på sig.

Idag tänkte vi bjuda på ett lördagspass som ger dig en chans att att visa vart skåpet skall stå. Ta med en vän som skulle behöva en skjuts av motivation och kör vårt mångsidiga lördagspass. Det kan vara exakt vad ni behöver!

DEL 1: ÖVERKROPP

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 repetitioner av:
Bänkpress
Axelpress
Dips

Gör först 10 repetitioner av alla övningar, sedan 9 och så vidare ner till 1. Alla set skall kännas utmanande. Så höj gärna vikten mellan seten. Dipsen kan göras i ringar, i en dipsställning eller från en plyolåda eller dylikt.

DEL 2: BEN

Emom 12 min:
Min 1: 10 Raka marklyft
Min 2: 10 Viktade utfallsteg med stången i front rack. (Här går det också bra att använda en eller två kettlebells eller hantlar.

DEL 3: METCON

Team om 2:
Amrap 30. You Go I Go (Den ena personer kör ett helt varv medan den andra vilar och sedan byter personerna).
10 Armhävningar
10 Sumo deadlift high pull
10 Burpee over bar
10 Thrusters

Stort lycka till och ha så kul!

KOLLA IN VÅRA BÄSTSÄLJANDE SKIVSTÅNGSPAKET, HANTLAR OCH SANDSÄCKAR HÄR NEDAN: