Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Hitta mängden redskap du behöver

Hitta mängden redskap du behöver

Vi lever i en era av överflöd...

...där vi ständigt bombarderas med intryck, information och materialismens frestelser. Vi strävar efter att bli bättre människor genom att konsumera och äga mer, men frågan är om det verkligen får oss att må bättre?

Idag vill vi istället fokusera på att skala av i hemmagymmet. Genom att minska mängden prylar och intryck runt oss kan vi skapa mer utrymme för att se vad vi verkligen behöver.

HÄR ÄR FYRA VIKTIGA PRINCIPER...

...du bör följa om du vill skala av ditt hemmagym:

Skapa tillräckligt med utrymme: För att få ut det mesta av din träning behöver du tillräckligt med golvyta. Din kropp måste kunna röra sig fritt för att du ska kunna ge allt under träningen. Se därför till att ha en dedikerad golvyta som är fri från onödiga föremål. En yta på minst två gånger två meter rekommenderas.

Använd bara det du behöver: Fyll ditt gym med träningsredskap som du verkligen vill och kommer att använda regelbundet. Det är meningslöst att äga ett maghjul om du aldrig kommer att använda det, oavsett hur bra träning ett maghjul än ger. Överflödiga redskap blir lätt en mental belastning som gör det svårare att komma igång.

Prioritera mångsidiga redskap: När du strävar efter ett minimalistiskt hemmagym är det viktigt att välja redskap som kan användas till flera olika övningar. Genom att investera i mångsidiga redskap, som hantlar eller en kettlebell, kan du maximera träningsmöjligheterna samtidigt som du minimerar antalet prylar. Detta ger dig flexibilitet och variation i din träning samtidigt som du håller din träningsyta enkel och organiserad.

Varje föremål ska ha sin plats: För att hålla din träningsyta ren och organiserad bör varje redskap ha en dedikerad plats när de inte används. Om du inte längre kan förvara dina ägodelar på ett organiserat sätt är det ett tecken på att du har för mycket i relation till din boyta. När redskapen inte längre har sin givna plats glöms de ofta bortglömda och börjar samla damm.

Upptäck befrielsen i att inte omge dig själv med för mycket saker!

KOLLA IN ETT URVAL AV VÅRA BÄSTSÄLJANDE GUMMIBAND HÄR NEDAN: