Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Det kan man!

Det kan man!

Charterresor, universitets-program, hemkörda matkassar med tillhörande recept. 

Vad har dessa vitt skilda fenomen gemensamt? Jo, de är tre stycken allt-i-ett-lösningar. När du väl har valt resmålet, utbildningen eller hemkörningstjänsten är det bara att hänga med på tåget. Och det är inget mysterium varför så många allt-i-ett-lösningar också blir stora framgångssagor.

Det tar energi att göra val.
Forskning visar att den mänskliga hjärnan förbränner mellan 400-500 kalorier på en vanlig dag, och ju fler beslut och valmöjligheter vi ställs inför, desto mer tid och kraft måste vi lägga på att bestämma.
Det är inte sällan som just beslutsfattandet i sig är den mest ansträngande etappen för göromålen vi företar oss. När vi väl kommit förbi det ansträngande beslutet går verkställandet av sig självt.

För den som vill bygga sitt egna hemmagym väntar en stor mängd beslut runt hörnet. Det kan vara allt ifrån vad du vill träna, till vilka redskap du ska köpa och hur stor plats de får ta. Listan kan fortsätta länge. Men som tur är allt finns det en genväg.
Här kommer två tips som underlättar beslutsprocessen när du vill bygga ett hemmagym:

Välj paket istället för enskilda produkter.
Ett bra sätt att från tomt rum till fullgott hemmagym är att investera i ett par gympaket. Se till att köpa några paket som kompletterar varandra. Som exempelvis ett skivstångspaket, ett viktskiv-paket och ett medicinbollpaket. Dessa paket kompletterar varandra utmärkt och kommer öppna upp för en mängd roliga träningspass.

Investera i nyckelprodukter.
När det kommer till gymutrustning finns det två ytterligheter. På den ena sidan har vi väldigt specifika produkter med snäva användningsområden. På den andra sidan har vi simplare redskap som kan användas till otroligt mycket. För att försäkra dig om att du gör bra och långsiktiga val bör du investera i de mer mångsidiga redskapen. Exempel på den typen är skivstänger, kettlebells, pull up-stänger och ställbara bänkar. De håller år ut och år in och är svåra att tröttna på.

Utgå från en träningsstation.
På Gorilla Sports säljer vi flera typer av träningsstationer. Det är rejälare pjäser som bjuder på många olika funktioner. Det är bland annat våra power towers, multibänkar och smithmaskiner. Med dessa stationer kommer du från start ha en stor övnings-arsenal att välja på. Stationen kan således bli din bärande pelare för hemmagymmet. Sedan är det bara att bygga ditt gym runt stationen med produkter som ökar mångsidigheten i dina träningspass.

KOLLA IN VÅRA BÄSTSÄLJANDE MULTIGYM HÄR NEDAN: