Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Kan vi behöva andras hjälp

Kan vi behöva andras hjälp

Att hålla träningsmotivationen uppe..

...vecka ut och vecka in kan verka som en kamp mot högre makter. Oavsett hur taggade vi är på att komma igång efter nyår eller inför sommaren tycks vardagens utmaningar alltid komma emellan. Sena kvällar från jobbet, försenade bussar, styrelsemöten och förkylningar är bara några exempel på de hinder som försvårar våra för träningsambitioner.

HUR SKA MAN KLARA AV TRÄNINGEN TROTS VERKLIGHETENS EVIGA MOTVINDAR?

Ett sätt vi kan underlätta motståndet på är att träna tillsammans med andra. Om vi ska klara svåra utmaningar som kräver pannben och motivation blir vi mycket starkare om vi får stöd på vägen. Genom att träna tillsammans framstår sena kvällar, tidiga morgnar eller svettiga intervaller betydligt mer överkomliga än om vi hade tagit oss an dessa utmaningar helt själva.

Här kommer två tips du kan använda dig av för att hitta träningssällskap:

Det ena sättet att finna en träningspartner på är att söka i sitt egna bekantskapsnät. Att träna med vänner, kollegor eller familjemedlemmar kan vara ett utmärkt sätt att stärka relationerna på. Fråga dig runt och var nyfiken. Människor brukar i regel alltid uppskatta när andra visar entusiasm för deras fritidsintressen.

Det andra sättet vi rekommenderar för att finna träningssällskap på är att söka sig till ett gym eller en idrottsförening där gruppgemensamma träningssessioner hålls. Även här är det viktigt att våga kasta sig ut och vara nyfiken. Genom att testa olika träningsformer breddar du din kunskap om dig själv och dina egna träningspreferenser.

Så om du känner att vardagens motgångar alltid kommer emellan dig och din träning, hitta ett sammanhang som får dig att inte ge upp!