Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Ingen är perfekt

Ingen är perfekt

Vi är inte perfekta

Nu kanske du läst våra nyhetsbrev ett tag. Varje vecka lägger vi ut nya texter om träning, mindset och hälsa. Vad du bör tänka på och vad du bör göra. Denna fredag tänkte vi istället vara lite personliga. Vi har alla liv som ibland sätter käppar i hjulet för de förväntade träningsambitionerna.

Denna vecka har jag som skriver detta brev kommit av mig med träningen helt. Efter en långhelg fylld av umgänge med vänner och familj blev träningen aldrig av. Ingen fara, tänkte jag. Jag kan ta igen träningen i veckan. Men sedan kom veckan. Träningspassen var nedskrivna och tiderna för när de skulle göras var inplanerade.
Första tiden var i måndags eftermiddag. Rackarns, jobbet kom ivägen. Tar det imorgon.
Andra tiden var tisdag lunch. Kollegorna ville ta långlunch. Tar det imorgon.
Tredje tiden var i onsdags kväll. Kvällen kom, men när väl väskan skulle packas kom tankarna: är jag inte lite trött ikväll? Jo, det är jag faktiskt. Jag jobbar lite istället. Tar det imorgon.

MEN I TORSDAGS HÄNDE NÅGOT.

En dag som egentligen var fullbokad från morgon till sen eftermiddag. En dag som jag från första början tänkt ha som vilodag. Dagen gick som planerat och kvällen kom. Jag hade lagt mig i soffan för att följa min ursprungliga träningsplanering. Det var då det hände. Halv nio på kvällen kom tanken. Nu får det vara nog! Jag tog på mig träningskläderna och bestämde mig.

30 MINUTER PÅ MOTIONSCYKELN OCH JAG ÄR HELT DYNGSVETTIG.

Precis vad jag behövde efter en vecka präglad av ständig prokrastination. Tack vare detta pass känner jag mig nu igång igen. Båtmotorn är startad och jag ser fram emot en helg fylld av häng med vänner, familj och med träning.
Kom ur dina svackor du med. När infallet kommer och du känner precis som jag. Kör bara!

Kör ett kort men jobbigt pass som får din boll att komma i rullning. Det är alltid det första passet som är jobbigast att komma igång med.

KOLLA IN VÅRA BÄSTSÄLJANDE MOTIONSCYKLAR HÄR NEDAN: