Yogapaket Pilatespaket

1939:-
  • Sju olika produkter i ett
  • Paket föryoga och pilates

Här ett gympaket som ska inspirera till yoga och pilates med bland annat matta, boll, kudde, bälte och block.

Yogamattan är tillverkad av hudvänlig PVC och går att använda som en tunn träningsmatta. Den är lätt att vika ihop och kommer med en påse att bära den i för smidig hantering.

Pilatesbollen/Träningsbollen är en av de mest mångsidiga träningsredskapen. Du kan både använda den som något att sitta på både hemma eller på kontoret och du kan enkelt integrera den i din träning. Möjligheterna med träningsboll är oändliga och ger dig en mängd alternativ till att träna din kropp.

Med yogakudden kan du ta avslappningsövningar till en helt ny nivå. Framförallt i meditationen och i liknande övningar där du behöver befinna dig i samma position länge kan kudden verkligen underlätta.

Spikmattan är perfekt för att bara koppla av. Efter en stressig dag på jobbet eller ett hårt träningspass ger de hårda plastknopparna ökad blodcirkulation och kan medföra behövlig avslappning, särskilt i rygg- och nackmusklerna.

Latexbandet fungerr som ett gumiband utan handtag och bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med det.

Yogablocket är 23,5x15x8cm och kan användas som hjälpmedel för att hitta och stanna kvar i position, lite samma funktion som yogabältet men på ett annat sätt.

Yogabältet är 260cm långt och kan hjälpa dig att försiktigt sträcka ut din kropp. Med de båda D-formade metallspännena kan längden justeras efter behov.

Vill du läsa mer om varje produkt kan du hitta dem här: