Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Här har du svaret

Här har du svaret

Varför du bör ha en skivstångsställning

Skivstångsställningar är ett fantastiskt redskap att utrusta sitt gym med.
Här kommer tre anledningar till varför alla gym med en skivstång också bör ha en kompletterande skivstångsställning:

Fler övningar.
För det första öppnar skivstångsställningen upp för säker skivstångsträning vid övningar där stången utgår från en annan höjd än marknivå. Ställningen kan användas till allt från knäböj till pressar. Istället för att först behöva frivända upp stången från marken kan vi istället fokusera helt på den övning vi faktiskt tänkt göra. Detta gör att vi kan åtnjuta alla de fördelar en skivstång har.

Skivstången får fler användningsområden.
En sak som inte många tänker på är att när väl stången vilar i racket fungerar den utmärkt som en låg pull-up stång. Så länge ställningen står stabilt kan övningar som pull ups, chins och hängande rodd göras utan problem i den vilande stången.

Ställningen kommer med fler användningsområden.
En stor del av våra skivstångsställningar kommer med fler finesser än att bara bära upp skivstången. Det kan vara allt från dipshandtag till pull up-stänger och viktställ. Det gör att ställningen adderar ytterligare mervärde till ditt gym. För pull-ups passar våra Power Racks perfekt. De är stabila och kommer med en integrerad pull-up-stång.
När det kommer till dips fungerar de flesta av våra vanliga skivstångsställningar också bra.

Så med detta sagt, ifall du inte redan har en skivstångsställning till din kära skivstång är det hög tid att göra något åt detta. Tillsammans är de som bäst!

KOLLA IN ETT URVAL AV VÅRA BÄSTSÄLJANDE SKIVSTÅNGSSTÄLLNINGAR: