Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

Håll ordning i hemmagymmet

Håll ordning i hemmagymmet

HEMMET ÄR EN PLATS SOM SKA LIGGA NÄRA HJÄRTAT.

I vårt hem ska vi kunna slappna av och känna oss trygga. Men i hemmet skall man även kunna vara produktiv. Tidens prövningar har gjort att vårt hem spelar betydligt större roll när vi inte alltid kan gå till jobbet eller besöka gymmet. Därför är det viktigt att hitta balans i hur mycket vår produktiva sida får inkräkta på vår avkoppling där hemma.

När vi ska ta in gymträningen innanför hemmets fyra väggar, behövs det göras med en viss finkänslighet. Bara för att du vill kunna träna hemma, ska du för den sakens skull inte behöva leva med rum som mer liknar ett skrotupplag än boytor. Det bästa sättet att undvika att dina träningsredskap tar över, är att ha ordning på dem. De tre gyllene orden är hygien, förvaring och… förvaring!

I ett hemmagym där alla saker har sin plats kommer du ha stenkoll på var allt finns. När du vet var du har sakerna blir framplockning och städning busenkelt. Detta gör att hemmagymet både blir lättare och roligare att träna i. Samtidigt ser det snyggt ut när du inte använder det. Att gå in i ett välorganiserat hemmagym med gymgolv under fötterna och vikter som hänger i prydliga viktställ, känns, till skillnad dess motsats, som en plats som förgyller ditt hem.

KOLLA IN ETT URVAL AV VÅRA PRODUKTER FÖR HEMMAGYMMET: