Fri frakt på alla ordrar över 800kr!

FÖR DEN SOM ÄR NY TILL ATT INVESTERA I EGEN HEMMAGYM-UTRUSTNING...

FÖR DEN SOM ÄR NY TILL ATT INVESTERA I EGEN HEMMAGYM-UTRUSTNING...

...kan valen som finns på vår hemsida kännas övermäktiga. Nackdelen med ett brett sortiment är alltid att det blir svårare att välja man ska ha. Så i det här inlägget tänkte vi ge några tips på vad du bör tänka på innan du köper gymutrustning hem till dig:

1.

Se över dina utrymmen och vilka förvaringsmöjligheter du har.
Visualisera var du kan ha dina redskap, så att de både enkelt kan användas, samt att de kan ställas undan efter du är klar med träningen.

2.

Bestäm dig för vilken typ av träning du vill utföra hemma.
Vill du komplettera din vanliga träning, eller vill du att all din träning skall utföras på hemmaplan.
I fall nummer ett kommer troligtvis ett färre antal redskap räcka för att du skall känna dig nöjd.
I det senare fallet rekommenderar vi att du investerar ett större antal redskap som kan användas tillsammans. Det kommer göra att träningen känns roligare och att den blir mer varierad. 

3.

Skydda ditt hem.
Undvik slitage i ditt hem genom att rensa de ytor du tänkt träna på från ömtåliga saker. Stora tavlor och taklampor hamnar ofta i riskzonen för yviga rörelser. Ju tåligare yta du kan skapa dig, desto bättre. Utöver tak och väggar bör du även ha golvet i åtanke. Skydda golvet med ett par träningsmattor, yogamattor eller investera i ett gediget gymgolv på den plats du vill träna på.

4.

Välj redskap som kan användas till mycket.
För att öka chanserna till att du inte tröttnar på dina redskap bör du köpa sådana som kan användas till en stor mängd övningar. Fria vikter såsom kettlebells och hantlar är ypperliga exempel. De passar till allt från intensiv konditionsträning till tung styrketräning. 

EN BRA START

Den kanske mest flexibla produkten i vårt sortiment är våra ställbara hantlar. De har alla de kvalitéer som vanliga hantlar har, plus att du kan ändra deras vikt efter vilken typ av övning du vill göra. De tar knappt någon plats och bjuder på otroligt många träningsmöjligheter.