Om Gorilla Sports

Träningsutrustning som alla har råd med

Gorilla Sports grundades 2005 med visionen att tillhandahålla professionell sport och träningsutrustning som alla har råd med. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet samtidigt som vi kan håller låga priser genom egen tillverkning av den övervägande delen av produkterna.

Vårt mål är att hjälpa dig att må bättre genom din träning, vare sig du går till gymmet eller tränar hemma med Gorilla Sports. Hos oss hittar du många träningsredskap för ditt perfekta hemmagym. Ta en titt på vårt breda utbud. Letar du efter en träningsbänk, en skivstång, kettlebells, yogamatta, viktskivor eller ett komplett hantel set? I vår webbshop hittar du alltid något som passar. För yoga övningar har vi stort sortiment av bollar, yogamattor och hantlar.

Häng på trenden och börja träna nu. Vi har allt för att göra din lägenhet till ett mini gym eller din källare till ett professionellt privatgym. Att träna och må bra samtidigt som du får en vältränad kropp och bättre uthållighet är snart ett faktum med Gorilla Sports.

Förutom detta satsar vi mycket kraft på att skapa en oslagbar service. Vi levererar direkt hem till dig med Postnord och fortsätter utveckla nya produkter som du vill ha varför vi gärna tar emot vilka produkter du skulle vilja att vi utökar sortimentet med.

Gorilla Sports Sverige

Gorilla Sports i Sverige drivs av Fryskap AB (556541-9420)

Styrelsen har sitt säte i Stockholm
Postadress: Fryskap AB 
Box 7185, 10388 Stockholm

Mailadress till Kundtjänst: info@gorillasports.se

Gorilla Sports i Europa: